עלא ואח' נ' מפרם בע"מ ואח'

: | גרסת הדפסה
ת"א
בית משפט השלום עכו
1720-08
7.3.2011
בפני :
שושנה פיינסוד-כהן

- נגד -
:
ח'טיב עלא
:
מפרם בע"מ
החלטה

החלטה

הנני נאלצת לדחות את הדיון, שכן לא אוכל להציע היום הצעת פשרה משני טעמים:

א.ב"כ התובע בחר שלא להתייצב לדיון. אינני מתירה הופעה על דעת הצד שכנגד, אלא על מנת להודיע על סיומו של תיק, או על הסדר המביא לסיומו של תיק, דיון קד"מ, גם אם נועד לצורך קבלת הצעת ביהמ"ש לפשרה, איננו דיון טכני וחלה עליו חובת הופעה כמו על כל דיון שהוא.

ב.על אף ניסיונות שערכו פרק זמן של למעלה משעה על פני מס' ימים, לא הצלחתי להיכנס בתיק האלקטרוני לתחשיב הנזק על מנת ללמוד אותו לקראת הדיון. תיק הנייר אינו מעודכן, איננו מכיל את תחשיבי הנזק ובדרך זאת, על אף כל ניסיונותי, לא ניתן היה לערוך הצעת פשרה. לא יכולתי להודיע זאת לצדדים לפני הדיון, שכן גם הבוקר, כשעה לפני הדיון, עסקתי בניסיונות אלה לשווא.

הנתבעת תגיש תחשיב נזק מתוקן עד ליום 27/3/11. ב"כ צד ג' יגיש תחשיב נזק עד ליום 1/5/11.

נקבע לישיבת קד"מ נוספת ליום 15/5/11, שעה 09:40.

ניתנה והודעה היום א' אדר ב תשע"א, 07/03/2011 במעמד הנוכחים.

שושנה פיינסוד-כהן, שופטת

הוקלד על ידי: לילך וקנין התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:

לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>